Правителството ще обсъди на утрешното редовно заседание промени в Наредбата за

...
Правителството ще обсъди на утрешното редовно заседание промени в Наредбата за
Коментари Харесай

МС ще обсъди промени в Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж

Правителството ще разиска на утрешното постоянно заседание промени в Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж, заяви държавната пресслужба, представена от novini.bg.

Министрите ще одобряват Списък на новаторските учебни заведения в България за образователната 2019/2020 година и ще одобрят спомагателни разходи/ прехвърляния за 2019 година за погашение на стипендии по Програмата на ограниченията за протекция на деца с изявени способности от държавни, общински и частни учебни заведения през 2019 година

Очаква се кабинетът да вземе решение за непризнаване на Български съюз на частните бизнесмени " Възраждане " за представителна организация на работодателите на национално ниво.

Кабинетът ще предложи на Народното събрание да ратифицира Протокола за изменение на Конвенцията за отбрана на лицата при автоматизираната обработка на персонални данни.

Министерският съвет ще утвърди Доклад на Междуведомствената комисия за експортен надзор и неразпространение на оръжията за всеобщо заличаване към министъра на стопанската система за 2018 година

В дневния ред на утрешното съвещание на кабинета е и план на решение за разкриване на произвеждане за издаване на позволение за търсене и изследване на петрол и природен газ в площта " Блок 1-26 Тервел " и за съобщение за даване на позволение посредством конкурс.

Кабинетът ще утвърди спомагателни разноски по бюджета на Министерството на правораздаването за 2019 година

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР